REAL KRADE "ZLATNU KOKU" Madriđani već godinu dana pregovaraju sa najtraženijim fudbalerom na svetu
EPA

 

Španski mediji podsećaju da je Real u letnjem prelaznom roku ostao bez iskusnog Kazemira, a madridski klub bi na kraju sezone mogli da napuste Luka Modrić i Toni Kros.


Rukovodstvo "kraljevskog kluba" zbog toga želi da dovede novog veznog fudbalera.

"Čelnici Reala su uvereni da je Belingem fudbaler kakav je potreban madridskom klubu. Cena je 100 miliona evra, a to je novac koji Real ima. Real je spreman da potroši novac na engleskog fudbalera, koji kao kapiten predvodi Borusiju", piše "Marka".
REAL KRADE

EPA

 


Predsednik Reala Florentino Perez želi da stvori novi vezni red koji bi u narednim godinama trebalo da donese veliki broj trofeja "kraljevskom klubu". Real je zbog toga angažovao Francuze Eduardo Kamavinga i Aurelijen Čuameni.

"Real je svestan da Belingema žele i drugi veliki klubovi. Međutim, klupska istorija je na strani Reala, a to se kod ranijih transfera već pokazalo kao bitna stvar", zaključuje se u tekstu "Marke", koja je bliska čelnicima Reala.

Belingem (19) je u Borusiju stigao iz Birmingema 2020. za 25 miliona evra. Za nemački klub odigrao je 102 meča, postigao je 14 golova i imao 20 asistencija. Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 17 utakmica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading