DETALJI DRAME U TORINU Dušan Vlahović umalo prošao kroz pakao, policija nakon potere uhapsila razbojnika i pronašla pištolj (FOTO)
Profimedia

Prema pisanju "Gazete delo Sport", centarfor i Argentinac žive u istom kompleksu u delu Torina u kojem često žive fudbaleri dok igraju za Juventus, a taj deo grada, iako pruža mir za razliku od centra gde je Srbin do nedavno živeo, često je meta bandi i lopova.

Vlahović je provodio vreme sa Di Marijom i njegovom porodicom kada su trojica naoružanih razbojnika pokušala da upadnu i opljačkaju Argentinca.

Prema rekonstrukciji policije, kriminalci su pokušali da upadnu u vilu oko 19.30 časova, a alarm je upalio neko iz privatnog obezbeđenja ko je na sigurnosnim kamerama video da neko pokušava da uđe na posed.

 

Jedan od razbojnika je uhapšen nakon što je pokušao kolima da pobegne, dok su saučesnici uspeli da pobegnu praznih ruku.

 

 

EPA

 

 

Prema prvim informacijama, ne radi se o lokalnim kriminalcima već o organizovanoj bandi specijalizovanoj za krađe i pljačke u vilama.

Policija u Torinu je saopštila da je na toj oblasti već ranije pojačana kontrola protiv pokušaja pljačke, pošto ovakav slučaj nije prvi koji se dogodio nekom fudbaleru Juventusa.

Lopovi su opali u dom Paula Dibala dok je on bio na utakmici, a nekoliko godina ranije je Klaudio Markizio kidnapovan sa suprugom.

Vlahović je bio gost kod Argentinca pošto se u luksuznom kompleksu nalazi dvojna vila u kojoj su ranije živeli Aron Ramzi i Rodrigo Bentankur, bivši fudbaleri Juventusa. Inače, među fudbalerima koji su u tom delu Torina živeli, jeste i Kristijano Ronaldo sa svojom porodicom.

 

 

Prema svedočenju komšija, čuli su se pucnji u toku večeri, a deluje da nisu pucali kriminalci već policajci.

Jedan od komšija je pronašao pištolj, verovatno bačen od strane pljačkaša dok su bežali.

"Gazeta" navodi i da su kriminalci uspeli da se popnu i preko zida uđu u dvorište vile, ali da su pobegli čim su čuli policiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading