Lajpcig ubedljiv protiv Seltika, VAR poništio gol Dinamu u finišu – Salcburg došao do pobede
AP Photo/Matthias Schrader

U prvom meču grupe F, Lajpcig je ugostio Seltik i zasluženo je slavio. Nkunku je postigao pogodak u 18. minutu koji je poništen posle asistencije iz VAR sobe zbog ofsajda, ali je Francuz u 27. minut postigao regularan pogodak, pošto je obišao Džoa Harta i pogodio prazan gol.

Seltik je uspeo da uzvrati odmah na startu drugog dela igre, tačnije u 47. minutu, posle greške na sredini terena i strašne kontre, Furuhaši je uradio najveći deo posla, pa asistirao za Žotu koji pogađa iz prve kontra ugao za 1:1.

U 61. minutu Soboslai je pogodio sa distance, ali je ponovo reagovao VAR, Andre Silva je stajao na putanji lopte i smetao Hartu, pa je sudija poništio pogodak.

Samo tri minuta kasnije, Lapcig je ponovo poveo, nakon velike greške Harta, Soboslai je presekao pas i odmah proigrao Andrea Silvu koji je lako postigao gol za 2:1. 

U 77. minutu sve je bilo gotovo kada je Simakan maestralno proigrao Andrea Silvu iz prve, a ovaj iz peterca postavio konačnih 3:1. 

U prvom meču grupe E, RB Salcburg je upisao takođe prvi trijumf nakon dva remija, pošto je savladao Dinamo rezultatom 1:0. 

Jedini pogodak na meču postigao je Okafor iz penala u 71. minutu. 

Dinamo nije uspeo ozbiljnije da ugrozi gol Austijanaca, iako je Drmić u nadoknadi dao gol, ali iz ofsajda, pa je tako ostao na tri boda, dok je Salcburg trenutno prvi sa pet, ali se večeras u derbiju večeri sastaju Čelsi i Milan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading