FSS NASTAVIO PRAKSU DONIRANJA OPREME SRPSKIM KLUBOVIMA Požarevac dobio teren "Velibor Vasović"
Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije nastavlja praksu započetu pre četiri godine, praksu doniranja opreme klubovima svih srpskih regiona i takmičenja. Čelni ljudi FSS-a obreli su se tokom dana u braničevskom okrugu, odnosno u Požarevcu i ostim podele opreme učestvovali u otvaranju novog terena sportskog centra koji će nositi ime legendarnog fudbalera Partizana i rođenog Požarevljanina Velibora Vasovića.

Svečanosti u Požarevcu prisustvovali su zamenik predsednika FSS-a Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, predsednik FSRZS Nebojša Živanović i član IOFSS Branko Stojaković, dok su novi teren "Velibor Vasović" otvorili su bivši fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, Marjan Marković i Predrag Luka.

- Fudbalski savez Srbije vodi računa o svim reprezentativnim selekcijama, ali i klubovima, posebno onim iz nižih liga koji predstavljaju bazu našeg fudbala. Već više od četiri godine kako traje naša kampanja podele opreme klubovima svih rangova takmičenja, jer ste svi vi deo fudbalske familije Srbije, fudbalskog sporta i Fudbalskog saveza Srbije. Svi ste deo sistema, svi ste zaslužni za sve naše uspehe, uspehe našeg fudbala i reprezentacije - rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS koji je nastavio u istom tonu: 

FSS NASTAVIO PRAKSU DONIRANJA OPREME SRPSKIM KLUBOVIMA Požarevac dobio teren

Foto: FSS

 

 

- Svi znate da je pred nama Prvenstvo sveta u Kataru, svedoci ste lepog fudbala koji igra naš najbolji nacionalni tim predvođen selektorom Draganom Stojkovićem i vaša podrška na ovom putu je više nego značajna. Poslednjoj utakmici reprezentacije prisutvovalo je blizu 17 hiljada mališana iz svih krajeva Srbije i ovom prilikom želim posebno da se zahvalim Požarevcu i Braničevskom okrugu na podršci i prisustvu dece iz ovog kraja na utakmici Srbija – Švedska. Na najlepši mogući način je priređen ispraćaj našim igračima na Svetsko prvenstvo koje se održava u Kataru - zaključio je Šurbatović.

Do sada je više od 2.000 klubova na teritoriji Repubilke Srbije dobilo donaciju Fudbalskog saveza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading