NESTVARAN POTEZ Albanac za 10 meseci promenio tri reprezentacije (FOTO)

Šaban Zenku (18) ušao je u istoriju evropskog fudbala, a možda i u Ginisovu knjigu rekorda, pošto je u jednoj kalendarskoj godini i to za samo deset meseci promenio tri reprezentacije!

Početkom godine, momak koji igra na mestu centralnog veznog igrača, obukao je dres tzv. Kosova i to u omladinskoj selekciji. Pošto mu tu nije sve bilo potaman, sredinom godine priključio se reprezentaciji Albanije, istog uzrasta. A, onda, tokom jeseni nova promena. Šaban Zenku zaigrao je za Severnu Makedoniju, zemlju u kojoj je rođen, pošto je svet ugledao u Kičevu.

Zbog svojih postupaka mladi Šaban Zenku naišao je na prekor medija iz tzv, Kosova, pošto su izgleda oni od njega najviše očekivali. U izjavi za portal „GazetaBlic Sport” iz Prištine Zenku o svemu kaže:

- Dobio sam poziv sve tri reprezentacije i stekao veliko iskustvo na sva tri mesta. Mnogo mi se dopalo, posebno u Makedoniji i srećan sam što sam svojim golom pomogao ekipi da pobedi. Rođen sam u Kičevu i drugačije je igrati za Severnu Makedoniju - rekao je Zenku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading