SELEKTOR HRVATSKE DONEO VAŽNU ODLUKU PRED MUNDIJAL Dalić se odvažio na put pešaka dug 120 kilometara
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Hrvatska brani titulu vicešampiona sveta iz Rusije a psihički potpuno pripremljen za novi juriš na mundijalsko finale želi da bude i selektor "vatrenih" Zlatko Dalić.

Evo o čemu se radi.

-Zlatko Dalić, selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske, krenuo je u nedelju iz rodnoga grada Livna na 120 kilometara dugo hodočašće peške prema Međugorju. Dalić je s trojicom prijatelja krenuo iz Livna, te se nakratko zadržao u mestu Prisoju na Buškome jezeru gde je razgovarao s prolaznicima koji su se želeli fotografisati s njim. Nakon Prisoja, Dalić je s prijateljima peške nastavio u pravcu vetroparka ‘Mesihovina‘ te je odlučio prenoćiti nedaleko granice opštine Tomislavgrada i Posušja - piše portal "Slobodna Dalmacija. 

VUJAČIČ PRED GOSTOVANJE NEMCIMA Keln je veoma jak, naše je da im se suprotstavimo

SELEKTOR HRVATSKE DONEO VAŽNU ODLUKU PRED MUNDIJAL Dalić se odvažio na put pešaka dug 120 kilometara

EPA-EFE/Anders Wiklund

 

Pomenuti portal javlja da je Dalić "i ranije peške išao ka Međugorju", lokalitetu za koji je Vatikan dao rimo-katolicima blagoslov 12. maja 2019. da tamo mogu na hodočašće

Hrvatska se nalazi u grupi F i na Mundijalu će igrati protiv Maroka, Kanade i Belgije, a ta grupa se na startu nokaut faze Svetskog prvenstva ukršta sa grupom un E kojoj su Španija, Nemačka, Kostarika i Japan.

Podsetimo, u finalu prošlog šampionata planete, Hrvatska je u Moskvi poražena od Francuske sa 4:2, što je bio najveći uspeh "vatrenih" u istoriji, a prethodni je bio treće mesto pod komandnom palicom Miroslava Ćire Blaževića 1998 godine. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading