ŠOK POTEZ TRENERA JUVENTUSA Srbi mu doneli pobedu, on hvali drugog igrača
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

Kostić se imao poruku za Dušana Vlahovića.

- Radim dobar posao sa Dušanom, zahvalio sam mu se na asistenciji i nadam se da ću sledeći put moći da uzvratim - rekao je Kostić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Veoma sam srećan zbog svog prvog gola jer je ova utakmica veoma važna za nas, ova tri boda. Sada treba da nastavimo da radimo vredno, da verujemo - rekao je Kostić.

Iako su mu Srbi doneli pobedu posle pet utakmica bez trijumfa, trener Masimilijano Alegri je hvalio strelca trećeg gola Arkadijuša Milika.

SRBI GAZE U JUVENTUSU Kostić i Vlahović nosili torinski tim do pobede protiv Bolonje


- Teško je bilo predvideti ovako jak udarac, ali već smo znali da je Milik igrač koji se dobro kreće, inteligentan, otresa svoje čuvare i može dobro da igra sa Vlahovićem - rekao je Alegri.

Alegri je na meču sa Bolonjom igrao u formaciji 4-4-2, za razliku od prvih nedelja sezone u kojima je forsirao formaciju sa trojicom štopera.

- Navikao sam da biram sastav na osnovu igrača koje imam na raspolaganju. Kada sam imao sve na raspolaganju, bilo je više izbora. Sada imamo ove igrače koji imaju specifične karakteristike i kada kažem da nam treba više igrača, radi se i o opcijama i rotaciji tima da sprečimo da se umore - rekao je Alegri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading