VI SRBI... Legendarni Hrvat u transu: Piksi je velika faca
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Šta sam vam rekao? Setite se šta sam pričao nakon što je moj prijatelj Piksi pobedio Portugal, a i pre toga, šta sam govorio kada je postao selektor Srbije. Iako sam star, nisam posenilio - počeo je razgovor za "Kurir" Miroslav Blažević.

Nastavio je u istom ritmu.

-  Čim je Piksi uzeo vašu reprezentaciju, znao sam da će to biti druga muzika. Vi Srbi imate koncentrat talenta, znate da igrate fudbal, trebalo je samo da vam dođe lider. Imali ste sreće, dobili ste Piksija. Hvala Bogu rezultati su vidljivi. Otišli ste na Mundijal u Katar, sada ste pobednici grupe u Ligi nacija.

ALEKSANDAR VELIKI Piksi uputio Mitru nikad jače reči (VIDEO)

Ćiro je nahvalio našeg slektora.

-  Piksi je faca, rođeni lider, Ako trener nema te kvalitete, on ne može da povede vojsku. Vidim da je euforija kod vas, ako je, zaslužili ste. Sada možete sa mnogo optimizma očekivati Svetsko prvenstvo u Kataru. Piksi je garancija za uspeh. Zna Ćiro šta govori. Drago mi je zbog njega, kao sin mi je, dobri smo prijatelji. Lepe uspomene me vežu za Piksija, nikada se nismo svađali. Veliki je sportista, a bio je plemeniti fudbaler. Sada je takav kao trener - zaključio je Blažević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading