"ORLOVI" U DRUGOM ŠEŠIRU Koga smo izbegli, a koje sile vrebaju na putu do EP
Vladimir Marković

Sama pobeda donela nam je dodatnu šansu za kvalifikacije kakvu smo inače imali i pred prethodno Evropsko prvenstvo, kada smo je prokockali protiv Škotske u Beogradu posle penala. Nadamo se da nam ona neće ovoga puta biti ni potrebna i da ćemo već kroz grupnu fazu kvalifikacija uspeti da se domognemo mesta na kontinentalnoj smotri.

"ORLOVI" POMUTILI UM VELIKOJ ZVEZDI Izraz lica sve govori: Halanda ne zna šta ga je snašlo (FOTO)

Iz prvog šešira, koji je podeljen na dva dela kako bi pobednici grupa Divizije A imali kakvu-takvu privilegiju i manje reprezentacija u svojoj grupi, mogu nam doći selekcije Hrvatske, Italije, Holandije, Španije, Portugala, Belgije, Danske, Mađarske, Poljske i Švajcarske.

SELEKTOR PIKSI PREZADOVOLJAN Čestitke idu na adresu igrača, oni se žrtvuju i bore

Pored Srbije, u drugom šeširu se nalaze timovi Češke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Engleska, Francuska, Izrael, Vels, Škotska i Finska. 

Kao najteži rivali iz trećeg šešira mogli bi da nam zapadnu Ukrajinci, Crnogorci, pa i Norvežani sa kojima smo večeras igrali.

Četvrti šešir nosi Grke, Turke, ali i Severne Makedonce, dok bi u petom šeširu potencijalno moglo da bude nezgodno sa Slovačkom i Severnom Irskom. U šestom su Andora, Lihtenštajn i San Marino.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading