MAĐARSKA BAJKA ZAVRŠENA Italija uspela da prođe "grupu smrti", neverovatan meč Engleza i Nemaca
EPA-EFE/Zsolt Szigetvary

Strelci za Italiju na "Puškaš areni" su bili Raspadori u 27. minutu i Dimarko u 52. Italijanima je pobeda u Budimpešti bila imperativ za prvo mesto i izabranici Roberta Manćinija su zasluženo

U meču bez takmičarskaog značaja na Vembliju, Engleska je u veoma uzbudljivom meču igrala nerešeno sa Nemačkom - 3:3 (0:0).

Nemci su poveli golovima Gindongana iz penala u 52. minutu i Haverca u 67, da bi u kratkom periodu, za svega tri minuta, prvo Šo, a potom i Maunt doneli izjednačenje.

OVO SU ČEKALI NAVIJAČI SRBIJE Evo da li će Mitrović igrati protiv Norvežana važan meč u Ligi nacija (VIDEO)

Vođstvo Englezima je doneo Hari Kejn u 83. minutu iz jedanaesterca, opravdano dosuđenog nakon VAR intervencije. Konačan rezultat je postavio svojim drugoim golom Haverc u 87. minutu. Zanimljivo je da su svih šest golova viđeni u drugom poluvremenu.  

Fudbaleri Crne Gore maštali su uoči duela sa Bosnom i Hercegovinom i Finskom o plasmanu u A diviziju Lige nacija, a posle poraza u Zenici – 1:0 i u Podgorici od Finske sa 2:0, pali su na treće mesto u grupi. Iz B divizije je ispala Rumunija, a u elitnu diviziju otišla BiH. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading