ORLIĆI RAZBILI FRANCUZE Omladinci preokretom pobedili "Trikolore"
Printscreen

Orlići su zauzeli drugo mesto na tradicionalnom takmičenju, ali i napravili sjajnu uvertiru uoči kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje izabranike Jovana Damjanovića čekaju u novembru. 

Fenomenalnom igrom u drugom poluvremenu biseri Srbije rođeni 2004. godine i mlađi demonstrirali su sve kvalitete u punom sjaju i drugom pobedom na tirniru završili takmičenje.

Francuska je na poluvremenu vodila, baš kao što su i Finci protiv Srbije kada ih je okrenula, zaostatak je za Orliće predstavljao inspiraciju, pa su upisali pobedu sa identičnim scenariom.

ŠOKANTNA IZJAVA TRENERA PARTIZANA Evo kome Mateus daje najveće šanse za osvajanje Mundijala

Ubedljiv poraz od Portugalaca u prethodnom kolu, koji je došao sa igračem manje u polju, koštao je Damjanovićeve izabranike osvajanja prvog mesta i trofeja na Memorijalu "Stevan Ćele Vilotić". 

Vođstvi Francuzima doneo je napadač Rena Desir Due u 19. minutu, ali je Srbija izjednačila preko kapitena Uroša Kabića već početkom drugog poluvremena, u 53. minutu.

Samo šest minuta kasnije, Janko Jevremović je preokrenuo rezultat u korist Orlića. Momak rođen 2004. godine iskoristio je neopreznost u odbrani Trikolora i doneo veliku radost našoj selekciji.

Tačku na pobedu Srbije stavio je Mateja Stjepanović, pogotkom u 81. minutu, koji je na prvoj stativi spretno reagovao i prosledio centaršut Milosavića iz skraćenog kornera u mrežu rivala. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading