STRAŠNI DETALJI BORBE ZA ŽIVOT Izvađen mu je želudac, žučna kesa, deo tankih creva: Evo od čega je preminuo Radaković
Printscreen

Radaković je imao karcinom želuca.

- Pitao sam odmah koliko još imam života. To ne mogu da opišem, to je neka vrućina, hladan znoj... Okrene se cela soba, ceo život vam se okrene i prođe kroz vas za tih par sekundi. Kada mi je doktor rekao da imam još tri do pet meseci, uplašio sam se. Međutim, kako vreme odmiče i kako se borim, sve to manje i manje - pričao je za Tanjug TV Radaković o svojoj borbi.

PARTIZAN SE OPROSTIO OD BIVŠEG GOLMANA Radače, počivaj u miru

Izneo je neke strašne detalje.

- Jedva sam mogao da pričam, a ne da hodam. Izvađen mi je želudac, žučna kesa, deo tankih creva... Mnogo je teško u glavi da se sve kockice spoje. Kažu doktori, psihijatri, psiholozi, samo treba pozitivno razmišljati... Jeste, slažem se, ali dođu i crne misli. Najteže je bilo saznanje. Posle toga, sve operacije i bolovi, sve bude i prođe, ali saznanje i u glavi što tog momenta bude, to je noćna mora. Meni kažu da sam jedan u milion koji je ovo preživeo.

Njegovo lečenje u Turskoj je koštalo oko 220.000 evra, a u trenutku kada je pričao o svojoj borbi, imao je još 50.000 evra duga.

- Moram da istaknem Danka Lazovića, koji je fenomenalan dečko, koji je pokrenuo neke momke iz Partizana. Oduševili su me pojedini igrači Zvezde, koji su se odazvali i uplaćivali novac. Hvala im na tome, nisam imao prilike dosad da im se zahvalim, pa bih to želeo da uradim ovim putem. Kada sam saznao da sam od njih dobio pomoć, suze su mi krenule na oči - govorio je Radaković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading