NAPUSTITE MUSLIMANSKU REPREZENTACIJU Hrvati grme: Neka se i Srbi zapitaju zašto igraju za Bosnu
EPA

 

Portal "ABC" odlučio je da napiše tekst o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, odnosno koreografiji koju su navijači razvili pred početak utakmice sa Crnom Gorom.

- Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske - napisao je mostarski portal, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Večno cvetaj u inat dušmanima".

NAPUSTITE MUSLIMANSKU REPREZENTACIJU Hrvati grme: Neka se i Srbi zapitaju zašto igraju za Bosnu

EPA

 

 

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***", što je jasna poruka upućena predsedniku Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkoviću.

- Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH - piše ABC portal koji na kraju teksta apeluje na nogometaše hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading