NAPUSTITE MUSLIMANSKU REPREZENTACIJU Hrvati grme: Neka se i Srbi zapitaju zašto igraju za Bosnu
EPA

 

Portal "ABC" odlučio je da napiše tekst o reprezentaciji Bosne i Hercegovine, odnosno koreografiji koju su navijači razvili pred početak utakmice sa Crnom Gorom.

- Preko cele tribine BH Fanaticosi priredili su "užasno sramotnu koreografiju ljiljanima tzv. ratnim zastavama muslimanske vojske - napisao je mostarski portal, uz napomenu da u tekstu ispod zastave s velikim ljiljanom piše "Večno cvetaj u inat dušmanima".

EPA

 

 

Portal tvrdi i da je na startu utakmice stadion Bilino Polje "zagrmeo" porukom "Vico ped***", što je jasna poruka upućena predsedniku Fudbalskog saveza BiH Vicu Zeljkoviću.

- Zaista bi se svaki Hrvat i Srbin trebali zapitati šta rade u muslimanskoj reprezentaciji BiH? Ovo je skandalozna sramota! Zar da Hrvat nastupi u ovakvom ambijentu gde se ističu zastave muslimanske vojske pod kojim su pobijeni toliki Hrvati (Uzdol, Grabovica, Doljani, Buhine kuće i još stotine drugih).Treba jasno napomenuti da navijači sa ovakvim zastavama ne mogu ući ni na jedan stadion hrvatskih ili srpskih klubova u BiH - piše ABC portal koji na kraju teksta apeluje na nogometaše hrvatske nacionalnosti da napuste reprezentaciju BiH.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading