SRAMOTNA IZJAVA SELEKTORA ŠVEDSKE Ljut zbog dece na tribinama: Žalosno je što je bilo publike
Alo.rs/Vladmir Marković

Zbog navodnog rasizma na utakmicama protiv Norveške i Slovenije, UEFA je odredila kaznu da na utakmici protiv Švedske budu prisutni samo mlađi od 14 godina.

Oni su napravili odličnu atmosferu, glasno su bodrili Srbiju od prvog do poslednjeg minuta, a Orlovi su to nagradili odličnom igrom, golovima i pobedom. 

Ipak, nakon utakmice, Robin Olsen, golman Švedske, požalio se da je pre meča sa tribina ka njemu uperen zeleni laser.

- Zanimljivo je da su zaključali za odrasle, a deca se kreću sa zelenim laserima. Ne znam razlog zašto im nije dozvoljeno da imaju punu arenu, ali dobili su mogućnost da samo deca dođu na stadion. I onda ta deca unesu i koriste laser. Zanimljivo - rekao je Olsen i dodao:

- Da budem iskren, video sam ga nekoliko puta tokom zagrevanja. U drugom poluvremenu nisam razmišljao o tome, ne znam da li ga je bilo.

POVRATAK NA MESTO OGROMNOG USPEHA Barselona želi da vrati Mesija na kraju sezone

SRAMOTNA IZJAVA SELEKTORA ŠVEDSKE Ljut zbog dece na tribinama: Žalosno je što je bilo publike

Alo.rs/Vladmir Marković

 

Prokomentarisao je i činjenicu da su mališani dobili mesto na tribinama uprkos kazni UEFA.

- Jedino što sada mogu da kažem je da su navijači iz Švedske koji su došli ovde mogli samo 15 minuta da budu na našem treningu. Koliko je drugih bilo me ne zanima.

Za razliku od njega, selektor Jane Anderson, kritikovao je odluku Evropske kuće fudbala da otvori kapije stadiona Rajko Mitić za najmlađe navijače.

- Mislim da je žalosno što je bilo publike na tribinama. Ako ćeš da ih kazniš za nešto, pa da ih pustiš da se izvuku... Teško mi je da razumem logiku toga. Nećemo to ni na koji način koristiti kao izgovor, nije nas poremetilo jer smo navikli da igramo pred publikom, ali UEFA ih je žestoko kaznila da igraju bez publike. Čudno, baš čudno - rekao je Anderson. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

25.09.2022 19:11

Djeca su kriva što ste primili četiri gola