HRVATI "ODLEPILI" ZA MITROVIĆEM U fantastičnoj je formi pred Mundijal u Kataru
Vladimir Marković

Srbin je još jednom potvrdio da je u strašnoj formi, a bez teksta je ostavio i komšije. Hrvati se dive srpskom napadaču koji rešeta mreže. 

Pod naslovom "Srbija ima drugog strelca Lige nacija, pogledajte šta je napravio Švedskoj" hrvatski "Indeks" bavio se Srbinom i njegovom partijom na "Marakani". 

- Aleksandar Mitrović je u fantastičnoj formi. Napadač srpske reprezentacije je u petom kolu drugog ranga Lige nacija postigao je het-trik protiv Švedske u pobedi 4:1. Za prvo mesto Srbiji je potrebna pobeda u Norveškoj jer je u prvoj utakmici u Beogradu meč završen 0:1 za Norvežane. Norveška je zbog toga u prednosti uoči duela u Oslu. 

- Mitrović ima pet golova u Ligi nacija, čime je drugi, s jednim manje od Erlinga Halanda koji je najbolji strelac. Osim toga, 28-godišnji srpski napadač postiže golove i u klubu. Na sedam utakmica za Fulam postigao je šest golova te je pred Svetsko prvenstvo u Kataru u fantastičnoj formi.  Srbija je u grupi s Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom - piše Index. 

ŠOKANTNA SCENA Ronaldo doživeo nokaut na utakmici, ali ono što je usledilo, oduševilo je navijači (VIDEO)

Aleksandar Mitrović je glavna tema i portala "24 sata".

- Švedska je povela u 15. minutu golom Viktora Klesona, do poluvremena je Srbija povela, a oba pogotka postigao je Mitrović, sjajnu predstavu napadač Fulama krunisao je trećim golom u 50. minutu - navodi portal i dodaje da su Šveđani "teško nastradali u Beogradu, a da će "orlovi" protiv Erlinga Halanda tražiti plasman u elitnu grupu Lige nacija. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading