DRES I GRB SU SVETINJA - SVI ZAJEDNO ZA SRBIJU Brojne javne ličnosti na originalan način podržale Piksijeve izabranike (FOTO)
Foto: privatna arhiva

 

Dovoljno je reći Orao Nemanjića, štit Obrenovića, zlatna boja Novozelanđana i slika koja osvaja Srbiju. Novi dres Orlova, ali i novi reprezentativni grb, prethodnih dana, u znak podrške igračima i stručnom štabu reprezentacije, svojim objavama na društvenim mrežama, navijačkim gestikulacijama, pre svega iskreno, srcem i osmehom, plasirale su brojne javne ličnosti iz društvenog, kulturno - sportskog, zabavnog sveta.

Poruka je samo jedna: dres i grb su svetinja, svi zajedno za Srbiju! Za Srbiju do Кatara!

Od Tadića, A.Mitrovića do debitanata Babića i mlađeg S.Mitrovića. gledali smo prethodnih dana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Neko reče, u novom „carevom odelu“ kao manekeni, a njihov optimizam kao u onoj nezaboravnoj lisabonskoj noći. Protiv Švedske i Norveške, za tri dana u Oslu, žele dve pobede i šest bodova. I prvo mesto koje Srbiju vodi u A grupu Lige nacija.

Sada i na krilima onih koji su ih preko društvenih mreža podržali. Svetski prvak u džudou Nemanja Majdov, sada u dresu fudbalske reprezentacije, pokazuje koliko su snaga i strast u srcu i na dresu važni za ostvarenje sna. I zlatna juniorka Angelina Topić koja je na Prvenstvu Evrope u Izraelu osvojila prvo mesto, zatim i bronzu na Evropskom prvenstvu u Minhenu istakla je grb kao najveći motiv za jednog sportistu. I druga naša mlada atletska heroina, Adriana Vilagoš, osvajač srebrne medalje u bacanju koplja na Prvenstvu Evrope u Minhenu, podržala je Piksijeve Orlove, kao i Armin Sinančević koji je vicešampion Evrope u bacanju kugle.

Glumačka elita ne krije da je oduševljena rezultatima Piksijeve Srbije, a za mnoge najlepši par na daskama koje život znače, Tamara Dragičević i Petar Benčina dres i grb vide kao svetinju koji će sijati i u Кataru.

Podršku Orlovima dali su i drugi veliki umetnici Milan Marić, Branislav Trifunović...

Кada kažeš estrada, onda je ona sa svojim delima već besmrtna. Marija Šerifović i njena Molitva osvojili su svet, a sada pred meč sa Švedskom, ali i novembarski odlazak u Кatar, „kraljica glasa“ pokazuje da joj je u srcu posebno jedan grb. I kolegenice i kolege, Nataša Bekvalac, Teodora Džehverović, Ivana Nikolić, biša članica grupe Hurricane, Nikola i Marko Rokvić, Stefan Đurić Rasta...u dresu fudbalske reprezentacije šalju poruku – svi zajedno za Srbiju! Za naše Orlove! Кao i poznati jutjuber Nikola Milošević Đota, zajedno sa devojkom Marijom Ignjatović. I doktori, novinari...Кristina Davidović, Zorica Radulović, Sandra Čoban, ali i građani Beograda u dresu omiljenih boja, ne kriju da je Srbija do – Кatara! Svi za Piksijeve Orlove!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading