BIĆE EKSTREMNO TEŠKO Fudbaler Ferenvaroša najavljuje duel sa Zvezdom: Bolji su od onoga što su do sada pokazali
EPA

 

Mađarski i srpski šampion rivali su u H grupi Lige Evrope, ali su na različite načine startovali u drugom po rangu evropskom takmičenju.


Ferencvaroš je lider sa šest bodova posle pobeda nad Trabzonom (3:2) i Monakom (1:0), dok je Crvena zvezda poražena od francuskog predstavnika sa 1:0, a od turskog sa 2:1 i jedina je ekipa bez bodova u H grupi.

Dva tima sastaće se u trećem kolu H grupe 6. oktobra na stadionu "Rajko Mitić" u 18.45. Nedelju dana kasnije, 13. oktobra, sledi duel istih ekipa u Budimpešti, a upravo o tim utakmicama govorio je Gojak.
BIĆE EKSTREMNO TEŠKO Fudbaler Ferenvaroša najavljuje duel sa Zvezdom: Bolji su od onoga što su do sada pokazali

EPA

 


- Jedno je sigurno, ići cemo na pobedu u obe utakmice. Naravno, sve je moguće u grupnoj fazi. Crvena zvezda je pretrpela dva poraza do sada, ali je mnogo bolji tim od onoga što je pokazala. Čekaju nas dva ekstremno teška meča - izjavio je Gojak za Nemzeti sport.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, koji igra uglavnom na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, ovog leta stigao je u Ferencvaroš iz zagrebačkog Dinama za sumu od milion evra.

U karijeri je nastupao još za Olimpik Sarajevo i Torinu, a za selkciju BiH odigrao je 33 utakmice i postigao četiri gola.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading