USLED SERIJE LOŠIH REZULTATA DOBIO OTKAZ Poraz od Lalatovića skupo koštao trenera subotičkog Spartaka
Printscreen

Njegova ekipa je u 12. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije poražena od niškog Radničkog sa 3:0. 

Ovo je druga smena trenera u samo dva dana u Superligi Srbije, pošto je prethodno otkazz dobio i Aleksandar Linta u ekipi Mladost GAT, gde ga je zamenio Ljubomir Ristovski, trener koji je i uveo ovu ekipu u Superligu Srbije.

OTVOREN PRVI PANEL ZVEZDINOG FORUMA Terzić poručio: Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, a kad je problem, samo bog i porodica

Petrović je prethodne sezone preuzeo Spartak u veoma nezgodnom periodu, osigurao je opstanak, ali ga je loša serija u ovoj sezoni koštala posla, pošto ima samo dve pobede iz 11 kola u Superligi Srbije.

– Petrović je preuzeo ekipu u teškom momentu i uspeo da ostvari opstanak prošle sezone što nam je tada bio prioritet. Novo prvenstvo smo počeli dobro, ali na nekoliko utakmica sreća nam baš i nije bila naklonjena. Usledila je kriza koju smo pokušavali prevazići, ali se neke kockice nisu najbolje složile i usledio je sporazumni rastanak – istakao je prvi čovek Subotičana Nikola Simović.

– Veoma smo bili zadovoljni radom šefa Petrovića. Pokazao je profesionalizam i posvećenost. Odličan je trener i izuzetan čovek. Zahvaljujemo mu se na svemu što je uradio za naš klub. Rastajemo se u prijateljskim odnosima i želimo sve najbolje u daljoj karijeri – dodao je on. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading