NOVI PIKSIJEV "ORAO" Srbija je za ovog igrača morala da se bori sa Kanadom, sada je presrećan
FK Crvena zvezda

Mitrović se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za mečeve Lige nacija protiv Švedske u Beogradu 24. septembra i Norveške 27. septembra u Oslu.

- Presrećan sam, jer je poziv u reprezentaciju Srbije ostvarenje dečačkog sna. Ovo je za mene jedan od najlepših dana u životu, uz onaj kada sam potpisao za Crvenu zvezdu. Hvala i upravi kluba koja mi je posvetila puno vremena, razgovarajući sa mnom i savetovala me da prihvatim poziv Srbije, iako sam imao i opciju da igram za Kanadu. Izuzetno sam ponosan što sam na spisku, kao i što je tu Eraković, saigrač iz kluba, prijatelj i neko ko me je dočekao i u mladoj reprezentaciji, i u Zvezdi, a sada će to učiniti u A timu - izjavio je Mitrović za zvanični sajt Crvene zvezde.

PIKSI SAOPŠTIO SPISAK Vratio se Vlahović, tu su debitanti iz Zvezde i Španije


Mladi krilni fudbaler dodao je da se nada da će dobiti minute na terenu na mečevima protiv Švedske i Norveške.

- Nemam strah, mislim da su to uvideli i navijači Crvene zvezde, s obzirom da sam se brzo adaptirao u ekipu i verujem da će takav slučaj biti i sa reprezentacijom. Daću sve od sebe da se izborim za debi, a za mene je ovo veliki podstrek i motiv da nastavim dalje da radim i da se dokazujem - poručio je Mitrović koji je odigrao pet utakmica i postigao dva gola za mladu reprezentaciju Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading