BOG TE J**O, JEL SI LUD? Hrvatski huligan gađao igrače zoljom - ispalio granatu koja mogla da ubije fudbalere (VIDEO)
Printscreen

Jedan od najpopularnijih navijačkih profila na internetu "Hooligans TV" objavio je šokantan snimak, navodno sa utakmice Plitvice - Sokolac u Hrvatskoj koja se po njihovim rečima odigrala 11. septembra ove godine.

Na snimku se vidi kako jedan huligan na tribini ispaljuje raketu iz oružja i to prema terenu.

Mladić koji je bio najbliži ogradi je uzeo zolju iz koje je pucao u pravcu terena, pa je raketa pala nedaleko od fudbalera koji su bili na njemu. Nezvanično, u pitanju je utakmica Prve županijske lige Ličko-senjske i policija već istražuje ovaj slučaj.

Autentičnost snimka potvrdio je Vladimir Romić iz Županijskog fudbalskog saveza.

- Da, incident se dogodio. Pokrenuli smo disciplinski postupak protiv domaćina kao organizatora utakmice, tražimo izjave delegata, sudija i predstavnika oba kluba, pa će disciplinski sudija odrediti kaznu - rekao je Romić za 24sata.hr.

 

 

Sa druge strane, prvi čovek Plitvica Milan Jakovljević pokušao je delujući iznenađeno da demantuje pomenuti događaj.

- Ma nije, nije to, to je nešto drugo. To je pre bilo, mislim. To je neki stari snimak, mislim. Ma ne bih ulazio u to. Ne znam, mislim da nije na ovoj utakmici. Ne bih komentarisao, to će onda ići daleko, a stvarno nema veze s vezom.

Na kraju je predsednik domaćeg tima u izjavi za hrvatske medije odbio da osudi dešavanja sa ove utakmice, uporno tvrdeći da se to nije dogodilo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading