NOVINARKA SE UKLJUČILA ISPRED "MARAKANE", A NAVIJAČ JE POLJUBIO Više mu nikad ništa slično neće pasti na pamet - "popio" žestoku kaznu (VIDEO)
Printscreen

Novinarka ESPN-a Džesika Dijas doživela je uznemiravanje tokom uključenja uživo pred meč Kopa Libertadores između Flamenga i Velez Sarsfielda.

Flamengo se plasirao u svoje novo finale Kopa Libertadoresa pošto je na "Marakani" savladao Velez 2:1 (ukupni skor 6:1), a pojedini navijači slavnog brazilskog tima i previše burno su proslavili pobedu.

Naime, Džesiku je  jedan muškarac poljubio i ostavio u čudu, a pomenuti navijač je potom i pronađen i uhapšen. Optužen je za seksualno uznemiravanje i pušten je sledeći dan, ali je dobio zabranu dolaska na bilo koji stadion. Takođe, ne sme da napušta grad pre nego što se javi policiji te ima zabranu prilaska novinarki.

Javnost je osudila ovakvo ponašanje navijača, a sama Džesika je poručila da narednih dana neće smeti da izađe na ulicu. U međuvremenu se oglasila na društvenim mrežama.

- To je bio samo poljubac u obraz? Ne, nije. Pre toga su me psovali i maltretirali jer je emisija kasnila. Pozvala sam na smirenost i stvari su se smirile. Izvinjenja su stigla s rukom na ramenu i poljupcem. Htela sam da krenem uživo i ostala sam na poziciji - napisala je Džesika i nastavila:

- Još jedan pokušaj poljupca u rame. Izbegavala sam sebe. Poslednji je došao poljubac u obraz. Mogao je biti i na usnama, ništa se ne bi promenilo. Bila sam seksualno uznemiravana dok sam radila i to je zločin. Nisam htela da me ljube, nisam tražila nežnost, nisam htela da provedem tri sata u policijskoj stanici.

Samo sam htela da radim. Muškarac koji je to učinio bio je u pratnji maloletnog sina koji se izvinio u očevo ime. Dečak nije kriv, nemojte kazniti celu porodicu. Napraviću pauzu od svega ovoga nekoliko dana. Hvala svima!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading