DA LI SRBIJA TREBA DA SE PLAŠI OVOG TIMA? Kamerun objavio spisak za Svetsko prvenstvo
EPA

Selektor Kameruna Rigobert Song objavio je spisak igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Orlovi" će se u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru sastati sa Kamerunom, a selektor afričke selekcije danas je objavio spisak igrača na koje računa na Mundijau. Rigobert Song je predao listu imena koja će konkurisati za najveću fudbalsku smotru, a prvi utisak je da Srbija ne bi trebala da ima previše problema sa "lavovima". 

OVO SE ČEKALO Zvezdi sudi debitant, Partizanu poznati Irac

Song je objavio širi spisak za prijateljske mečeve protiv Južne Koreje i Uzbekistana što im je poslednja provera pred put u Katar. Na listi je 36 imena, a neka od njih će verovatno u narednim danima "otpasti" sa konačnog spiska.

Golmani: Andre Onana (Inter), Simon Engpanduetenbu (Marselj), Epasi Devis (Abha), Đaojang Bjenvenu (Kanon Jaunde)

Odbrana: Fai Engoram (Al Tai), Embaizo Olivje (Fildalefija), Nikola Nkulu (Aris), Žan Karl Kasteljeto (Nant), Enco Čato (Monpelje), Tolo Nuhu (Sijetl), Darlin Jongva (Lorijan), Enco Eboz (Udineze), Umar Gonzales (Ajačio), Kristofer Vu (Lans)

Vezni red: Žan Onana (Lans), Malong Kunde (Olimpijakos), Bris Ambina (Kejptaun), Samuel Gue (Mehelen), Martin Ongla (Verona), Olivje Nčam (Svonsi), Žorž Manđek (Nea Salamina), Gael Ondua (Hanover)

Napad: Brajan Mbuemo (Brentford), Ignasijus Ganago (Nant), Žorž Nkudu (Bešiktaš), Erik Čupo Motan (Bajern), Stefan Baoken (Kasimpaša), Karl Toko Ekambi (Lion), Mumi Ngamelu (Jang Bojs), Vensan Abubakar (Al Nasr), Didije Lamkel Ze (Kortrajk), Deni Louder (Porto), Kristijan Basongog (Šangaj Šenhua), Leandre Tavamba (Al Tavon), Žan Pjer Nsame (Jang Bojs), Pasijan Vasu (Koton). 

ODLAZAK SA "MARAKANE" Mladi Zvezdin defanzivac po svemu sudeći, napušta crveno-bele, ovo je razlog (FOTO)

Na spisku nema Liverpulovog štopera Žoela Matipa koji je završio reprezentativnu karijeru, ali ni veziste Napolija Andre Zambo Angise koji će propustiti okupljanje u septembru zbog povrede. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading