BAJERN SE OKLIZNUO U BERLINU Bavarci moraju više da rade da bi odbranili titulu, Frajburg se proslavio sa tri boda (FOTO)
Foto: Printscreen

Bajern je odigrao protiv Uniona u Berlinu samo 1:1. Taj kiks iskoristio je Frajburg, koji je pobedom u Leverkuzenu izbio na prvo mesto.

Nimalo dobra uvertira izabranika Julijana Nagelsmana pred start u Ligi šampiona. Samo bod osvojen u Berlinu i dokaz da Bavarci ipak nisu toliko dominantni i da će morati ozbiljno da rade kako bi odbranili titulu.

Što se golova tiče sve se odigralo u prvih 15 minuta. Beker je doveo domaći sastav u vođstvo u 12. minutu. A poravnanje i bod šampionu doneo je Kimih samo tri minuta kasnije.

Kiks Bajerna iskoristio je Frajburg. Ekipa koja igra sjajan fudbal pokazala je kvalitet u Leverkuzenu i došla do tri nova boda, koja su je lansirala na deobu prvog mesta sa Borusijom iz Dortmunda. Frajburg je slavio 3:2 i to posle preokreta. Demirbej je doveo Aspirindžije u vođstvo u 16. minutu. A onda, u samo tri minuta preokret gostiju. Prvo Ginter u 48, a onda i Gregorič u 51. minutu za vođstvo Frajburga. Šik je doneo izjednačenje u 65. minutu, ali samo sedam minuta kasnije Doan je doneo novo vođstvo Frajburgu, koje je donelo i tri boda.

Rival Partizana u Ligi Konferencije Keln slavio je ubedljivo u gostima protiv Volfsburga 4:2. Dejan Ljubičić otvorio je seriju golova za Keln i poravnao na 1:1. Zatim je preokret Kelnu doneo igrač Volfsburga Paulo Otavio autogolom, Kainc je povisio sa penala na 3:1. Konačnih 4:2 postavio je Adamjan u 81. minutu.

Ostali rezultati: Bohum – Verder 0:2, Štutgart – Šalke 1:1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading