KAKAV PREOKRET Ronaldo nije ni želeo da ide iz Junajteda?
EPA-EFE/DANIEL HAMBURY

Saga o Kristijanu Ronaldu bila je jedna od najzanimljivijih tokom leta. Portugalac je bio već viđen za odlazak, ali je ipak ostao u Junajtedu nakon isteka prelaznog roka. Trener Mančestera, Erik Ten Hag, otkrio je da Ronaldo nije ni imao želju da ode, kako se spekulisalo prethodnih meseci.

- Više puta sam razgovarao sa Ronaldom, složili smo se da treba da ostane – u suprotnom, ne bi sada bio član Mančester Junajteda. Kristijano je izuzetan fudbaler, tokom treninga je evidentno da može da odgovori na zahteve stručnog štaba. On je nesvakidašnji igrač, nema sistema igre u koji se ne bi uklopio. On dobro zna šta tražimo od njega. 

Junajted je ozbiljno pazario u finišu transfer pijace, a u klub su u visokim transferima stigli Antoni i Kazemiro.

- „Svi veliki klubovi u Premijer ligi su se značajno pojačali ovog leta. Ronaldo je od samog početka deo mojih planova, srećan sam jer je deo sastava. Obojica želimo da nam sezona bude uspešna. Morate se pojačavati ukoliko želite da budete konkurentni na vrhu. Svi klubovi troše velike količine novca, nemoguće je nadmetati se za prve četiri pozicije ukoliko ne poboljšavate tim. Želimo da se borimo za trofeje ‘na duge staze’ i morali smo da trošimo - rekao je Ten Hag.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading