EVO RUKA SUDIJA, ISPRAVNA ODLUKA Mitrović priznao grešku i naravno da mu se prašta, jer je na svojim leđima nosio čitav tim
AP Photo/Alberto Pezzali

Nije imao sreće Aleksandar Mitrović da veliki jubilej u dresu Fulama začini bar bodom protiv Arsenala, ali srpski napadač pokazuje da se nalazi u izvanrednoj formi.

Mitrogol je 100. pogotkom u dresu Kolibara doveo svoj tim do vođstva protiv gradskog rivala, ali su Tobdžije u poslednjih pola sata uspele da dođu do preokreta i pobede.

Srpski napadač je bio vrlo utučen nakon nesrećnog poraza Fulama, a tokom meča ušao je u raspravu sa sudijom uveren da je drugi gol Arsenala bio neregularan. Ipak, posle utakmice je priznao da je napravio grešku.

- Da, svađao sam se sa sudijom, ali sam video posle da je ipak bio gol. Da, pogrešio sam. Jasno je da je gol čist i da je sudija dobro uradio. Ispravna odluka - konstatovao je Mitrović.

Trener tima sa “Krejven Kotidža”, Marko Silva, smatra da je Srbinu potrebna značajnija podrška u ofanzivi, pošto jedan igrač ne može sam da vuče na leđima čitavu ekipu.

-Definitivno smo zaslužili više od ovog poraza. Potrebni su nam igrači u napadu, nijedan tim ne može da igra sa jednim napadačem, pa čak i kad je to Mitrović. Bez krila na klupi na ovom nivou nemoguće je takmičiti se - poručio je Silva.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading