STID ME ŠTO SAM NJIHOV TRENER Ekipa Rome u razočaravajućem izdanju, Murinjo besan
EPA/ALESSIO MARINI

Bjankoneri su na svom “Alijanc stadionu” sjajno otvorili meč i već nakon 76 sekundi igre došli do prednosti od 1:0, fantastičnim pogotkom Dušana Vlahovića iz slobodnog udarca.

U nastavku prvog poluvremena Stara dama je potpuno dominirala terenom i Roma je imala dosta sreće što je prvih 45 minuta okončala sa samo jednim golom u svojoj mreži. Ekipi Masimilijana Alegrija je čak poništen i pogotak u 26. minutu, nakon intervencije iz VAR sobe, a u nastavku utakmice fudbaleri Vučice su kaznili trenutak nepažnje u odbrani protivnika i došli do zlata vrednog boda (1:1).

Roma se u Torinu nije proslavila, posebno u prvom poluvremenu u kojem se ekipa Žozea Murinja praktično nije ni videla na terenu.

Nakom utakmice portugalski trener je otkrio šta je poručio svojim pulenima, nakon razočaravajućeg izdanja u prvih 45 minuta.

- Zanima vas šta sam rekao svojoj ekipi na poluvremenu. Rekao sam im da ih se stidim. Stid me što sam njihov trener. Bili smo tako srećni što nismo primili još golova - rekao je Murinjo.

Nakon ovog remija Roma je sačuvala dva boda prednosti u odnosu ja Juventus koji je sinoć upisao drugi vezani remi.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading