Everton i Sautempton najisplativije opcije
EPA

Posle dana sa nešto "mršavijom" ponudom, došlo je vreme za bogatiji meni. Na programu su revanši četvrte runde kvalifikacija za Ligu šampiona, tu je i Liga kup Engleske, a bukmejkeri Mozzarta su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na planeti.

Jedna od njih je na slavlje Evertona protiv Flitvuda u borvi za plasman u treću rundu Liga kupa, a Mozzart daje najjači koeficijent na planeti i na trijumf Sautemtona u sudaru sa Kembridžom.

 

FLITVUD - EVERTON (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,48

Flitvud je uspeo da odigra šest mečeva ove sezone, u kojima je dva puta pobedio, odigralo tri remija i pretrpeo jedan poraz. Na poslednje dve utakmice u trećem rangu ekipa je remizirala i u oba slučaja nije bilo golova. Rivali su bili Čeltnem i Derbi Kaunti. Flitvud je trenutno 14. na tabeli. Dosadašnji protivnik u Liga kupu bio mu je Vigan, kojeg je savladao minimalnim rezultatom 1:0. Everton je loše počeo tekuću sezonu. U tri utakmice u Premijer ligi Karamele nijednom nisu slavile, osvojivši samo bod. Izgubile su od Čelsija (0:1) i Aston Vile (1:2), a jedini poen dobijen je pre tri dana na Gudisonu protiv novajlije Notingem Foresta (1:1).

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

--------------------

KEMBRIDŽ - SAUTEMPTON (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,42

Kembridž Junajted imao je kolebljiv učinak prošle sezone, ali je na kraju uspeo da se domogne 14. mesta u trećoj ligi Engleske. Početak novog šampionata doneo je Žutima sedam bodova posle pet kola, a u poslednjem duelu Kembridž je remizirao na strani sa Iksiterom (1:1). Prva etapa Liga kupa donela je tesnu pobedu nad Milvolom (1:0), a ove sezone ekipa je kod kuće slavila na sva tri meča u svim takmičenjima. U prošloj sezoni Premijer lige Sautempton je završio na 15. poziciji i sada stremi boljem plasmanu. Sveci su doveli dosta novajlija, a start novog šampionata doneo je poraz od Totenhema (1:4) i remi sa Lidsom (2:2), posle čega je ekipa savladala Lester (2:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading