DOKAZ DA RONALDO NIJE OBIČAN ČOVEK Milorad Mažić: On je ultrasonični avion kada sudite na terenu (VIDEO)
EPA/Estela Silva

Dao je Mažić odgovor na mnoga zanimljiva pitanja, a dokaz da Kristijano Ronaldo nije običan čovek je taj što svojim igrama nije ostavio ravnodušnim ni staloženog i odmerenog fudbalskog sudiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

- Vi nemate osećaj za Kristijana Ronalda da je on čovek. On je ultrasonični avion kada sudite na terenu. Prvi put sam to video kada sam bio četvrti sudija na utakmici finala Lige šampiona 2017. godine između Reala i Juventusa. To je bilo nemoguće- iskren je Mažić.


-Kada ga gledate sa nivoa terena, on dobija ultrasonično ubrzanje. Pre svega, treba videti njegov uticaj. Po meni, njegova karijera je jedna od najboljih u istoriji fudbala. Jer ona traje, već 20 godina, a najteže je trajati. Bilo je puno igrača koji su imali bljesak, ali nisu trajali i oni se brzo zaborave. On je igrač koji traje već dve decenije, kao i Mesi - spomenuo je Mažić i na Argentinca, što je logičan sled događaja kada se priča o Ronaldu.

 

Podsećamo, sudija iz Vrbasa je vrhunac svoje karijere doživeo kada je sudio finale Lige šampiona 2018. godine u Kijevu, u kom je Real Madrid savladao Liverpul sa 3:1.

Nakon Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine se povukao iz srpskog i evropskog fudbala i karijeru nastavio u Kini, gde je u prvoj sezoni postao prvi stranac koji je dobio nagradu za najboljeg sudiju kineske Superlige.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading