TRANSFER BOMBA PSŽ ima tim snova predvođen Mesijem i Nejmarom, ali ozbiljno su zagrizli za Srbina
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Sinoć je jedna od glavnih fudbalskih vesti bila ta da bi reprezentativac Srbije Ivan Ilić mogao da pojača redove francuskog PSŽ-a. 

Igrač Verone i reprezentativac Srbije Ivan Ilić postao je najnovija meta Parižana u ovom prelaznom roku, a njegovi agenti su već u Milanu kako bi započeli pregovore. 

Pominjao se proteklih godina Sergej Milinković-Savić kao igrač kojeg bi PSŽ možda mogao da dovede, a sada je bogati šampion Francuske "zagrizao" za drugog srpskog igrača.

TRANSFER BOMBA PSŽ ima tim snova predvođen Mesijem i Nejmarom, ali ozbiljno su zagrizli za Srbina

EPA-EFE/LUCA ZENNARO

 

ALO! TIKET NEDELJE Sudar Tonija i Mitrovića garantuje golove, prštaće u Dortmundu, "kralj" potvrđuje klasu, Barsa vadi fleke posle velikog kiksa

Kako je u noći između petka i subote javio Đanluka di Marcio, italijanski specijalista za vesti o transferima, Pari Sen Žermen je zainteresovan za Ivana Ilića, nekada člana Crvene zvezde i Mančester sitija. 

Za Ilića su prvo bili zainteresovani Napoli i Lacio, pominjao se i Milan, a Verona je tada tim klubovima poručila da je za Srbina potrebno da plate 20.000.000 evra. Ta brojka bi lako mogla da skoči sada kada je i PSŽ u igri. Ukoliko Parižani odrade posao do kraja, Ilić bi ovog leta mogao da "grad ljubavi" zameni "gradom svetlosti". 

Suvišno je govoriti sa kakvim saigračima bi Ilić igrao u Parizu, tu su sve same zvezde - Nejmar, Mesi, Kilijan Mbape...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading