"SRPSKI" JUVENTUS Filip Kostić zvanično predstavljen u Torinu
EPA-EFE/TINO ROMANO

Krilni fudbaler je dočekao debi pre promocije, a na njoj je istakao kako mu je drago što je član "Stare dame".

Zaista sma srećan što sam ovde, moram to da kažem još jednom. Poslednji meč pobedili smo 3:0 i zaista je bilo lepo. Želeo sam da promenim sredinu. Dušan je ovde i zaista sam srećan. I generalno govoreći, drago mi je što sam postao deo Juventusa - rekao je Kostić.

Veliku ulogu u njegovom dolasku je odigrao Dušan Vlahović, saigrač u reprezentaciji i napadač Juventusa.

- Dok sam igrao sa Vlahovićem u reprezentaciji Srbije, Dušan me je pitao koje je moje mišljenje o klubu i dodao da bi voleo da igramo zajedno. Rekao mi je mnogo toga lepog o Torinu. Sada vidim da je bio u pravu za sve. Kada me pirtate o idealnoj igri nas dvojice, to bi bilo dodavanje na 16 metara odakle Dušan može da da gol - dodao je Kostić.

 

 

Doskorašnji igrač Ajntrahta je svestan izazova koji je pred njim.

- Juventus je klub koji zahteva pobede. Napredovaću korak po korak, meč po meč. Znam šta klub traži od mene i uradiću sve što je potrebno da napreduje. Nisam bio uključen u pregovore od prvog kontakta. Znao sam da želim da dođem ovde i da ću uraditi sve da dođem ovde. Pratio sam Juventus od detinjstva. Moj zadatak je ovde da omogućim napadačima najbolje lopte kako bi postigli golove. Zato sam ovde - zaključio je Kostić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading