VELIKI POVRATAK IVANA ADŽIĆA Pančevci imaju najviše ambicije, žele u elitu, doveli bivšeg direktora Crvene zvezde
Printscreen

Nekadašnji prvi operativac Crvene zvezde u vreme predsednikovanja Vladana Lukića sa velikim ambicijama stigao je u Železničar iz Pančeva.

- Drago mi je što sam došao i što Pančevci gaje visoke ambicije, da uđu u viši rang. Daću sve do sebe da doprinesem ostvarenju tog cilja. Upoznat sam sa kadrom, dobro je obučen, kvalitetna ekipa je napravljena od talentovanih igrača, potrebno je samo malo da se doda agresivnosti i sveže krvi. Da ne budemo mekani, već da se gosti pribojavaju dolaska u Pančevo - istakao je Ivan Adžić na promociji.

 

 

Ivan Adžić (49) funkciju sportskog direktora u Crvenoj zvezdi obavljao je od 2009. do 2011. godine. Imao je nekoliko vrlo uspešnih transfera. Na Marakanu je doveo Darka Lazovića, Milana Vilotića, Pavla Ninkova, Dejana Lekića, Mohameda Avala Isaha, Kadua, dok je uz pomoć Dejana Ramba Petkovića iz Brazila angažovao Evandra, Vinisijusa Pašeka, Bruna Mezengu i Kristijana Borhu.

U vreme dok je Ivan Adžić obavljao ulogu sportskog direktora u Crvenoj zvezdi, za prvi tim su debitovali Uroš Spajić, Marko Dmitrović, Filip Stojković, Slavoljub Srnić, Ognjen Ožegović, Srđan Mijailović...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari (0)

Loading