NEVEROVATNA PRIČA PORTUGALCA Vulverhempton doveo nekadašnjeg pekara
Foto: Printscreen/Youtube

Mateuš Nunješ bio je jedan od zanimljivijih igrača na tržištu ovog leta. Sjajni vezista je bio na meti timova poput Mančester Sitija, ali na kraju je završio u Vulverhemptonu. Ipak, ono što je najzanimljivije jeste njegova teška životna priča.

Naime, on je svojevremeno otkrio kako je radio u porodičnoj pekari kako bi pokušao da se izvuče iz siromaštva. Sve to je trajalo do pre tri godine. Nunješ je na njegovu sreću uspeo, te sada ostaje samo da ga zaobiđu povrede i glavni cilj je ispunjen.

- Bilo je trenutaka kad nismo imali šta da jedemo, nije pomoglo ni to što moja majka nikad nije prestajala da radi. Ona je ratnica koja je u mene usadila ljubav prema fudbalu. Uz nju sam prvi put udario loptu. Ako nismo imali loptu, braća i ja smo se igrali čarapama, bilo je bitno samo da se kotrlja. Majka i dan-danas ne zna kako se dogodilo da nisam postao lopov ili diler. Radio sam u pekari oko pet-šest meseci. Dolazio sam ujutro jer su utakmice bile popodne. Stajao bih na nogama po pet ili šest sati i onda morao da treniram nakon toga, ne mogu reći da je bilo lako. Nisam imao vozačku pa sam se budio u pet ujutro kako bih biciklom išao na posao.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading