HTEO SAM DA OSTANEM U PARTIZANU DO KRAJA KARIJERE Bivši kapiten crno-belih surovo iskren
EPA

Doskorašnji kapiten Partizana, Lazar Marković, otkrio je da je želeo da završi karijeru u crno-belom dresu, ali da su okolnosti bile drugačije.

- Tri godine sam proveo u Partizanu. Da budem iskren, želeo sam da u njemu ostanem, jer sam bio kapiten. Hteo sam da ostanem tamo do kraja karijere, takva mi je bila ideja- rekao je Marković.

NOVI VIKEND BEZ VEČITIH Napredak u Novom Pazaru

Ipak, u klubu su drugačije mislili i Marković je prešao u Gazijantep.

- Gazijantep se na kraju zainteresovao za mene. Zvali su me iz kluba. Veliki plus je bio što je Marko Jevtović došao. I on me je pozvao. Svi su mi ispričali dobre stvari o klubu, o projektu. Zato sam i došao u Gazijantep, jer smatram da je ovaj projekat dobar! Sviđa mi se grad. Nisam očekivao da će biti ovako. Ljudi su dobri, prijateljski nastrojeni, sve me čini srećnim. Za kratko vreme sam stekao utisak kao da sam godinama ovde. Uz Jevtovića mi je bilo lako da se adaptiram.

JOŠ JEDAN POVRATNIK U HUMSKOJ Partizan rešava pitanje štopera, Banjak oblači crno-belo?

Partizan ima katastrofalan start sezone, ali Marković veruje da dolaze bolji dani.

- Imamo veoma dobre igrače, dobrog i trenera. Mislim da ćemo biti sve bolji kako vreme bude prolazilo. Prve utakmice su uvek teške kada dođe dosta novajlija. Smatram da možemo da budemo među prvih pet-šest na tabeli - poručio je Marković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading