ISPLIVALI JEZIVI DETALJE Poznati fudbaler imao sobu za silovanje
EPA-EFE/Peter Powell

Mendi je otpužen za silovanje i pokušaj silovanja, a ukupno 13 devojaka je tužilo njega ili njegovog saučesnika.

Tužilaštvo je iznelo dokaze o posebnoj sobi u koju je Francuz vodio devojke pre nego ih je seksualno zlostavljao.

Mendi u Češiru kraj Mančestera poseduje vilu vrednu oko sedam miliona evra. U nju je dovodio devojke koje je prethodno upoznavao u noćnim klubovima Mančestera.

MITROVIĆ TRAGIČAR FULAMA Srbin promašio penal, "pokeri" Sitija i Arsenala (VIDEO)

Mendiju je pomoć pružao Luj Saha Maturi, čovek koji ima isto ime kao slavni fudbaler Mančester junajteda, ali nisu u rodbinskim vezama. Saučesnik je "targetirao" devojke u klubovima i "kreirao situacije" koje francuski fudbaler može da iskoristi. Nakon toga bi se Benžaman sa žrtvom odvezao do svog doma, gde je napastvovao devojke i silovao ih.

Devojke su bile žrtve francuskog fudbalera u različitim situacijama, čak i onda kada su mu jasno govorile da ne žele da imaju odnose sa njim ili kada ih je napio dovoljno da nisu bile u stanju da ga odbiju. One nisu imale ni mogućnost da pobegnu iz Mendijeve vile jer je francuski fudbaler imao detaljno pripremljen plan.

ISPLIVALI JEZIVI DETALJE Poznati fudbaler imao sobu za silovanje

EPA

 

 

Svaki od 22 prekršaja za koji je počelo suđenje dogodio se u pomenutoj vili, starom zdanju sa ogromnom gvozdenom kapijom daleko od civilizacije. Najbliže mesto udaljeno je 15 minuta hoda seoskim putem bez osvetljenja, pa devojke koje su završile na imanju svetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske nisu imale šansu da dozovu pomoć.

One su prilikom odlaska na imanje ostavljale mobilne telefone kako ne bi mogle da komuniciraju sa ostatkom sveta, ali i kako ih niko ne bi locirao preko društvenih mreža. Takođe, pojedine devojke navele su da su nakon noći provedene na imanju morale da zamole osoblje vile da im otvori vrata i ulaznu kapiju kako bi konačno uspele da pobegnu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading