AMERIKANCI PRIPOJILI BIJELJINU SRBIJI Region bruji o reakciji bivšeg fudbalera Zvezde, navijači iz Bosne kipte od besa
Printscreen

Nekada veliki talenat Crvene zvezde Dejan Joveljić blista u Americi, gde je svojim sjajnim golovima očarao sve ljubitelje MLS lige.

U prethodnom periodu bio je u fokuse javnosti preko Atlantika zbog fudbalskog umeća, a sada se o njemu priča pre svega zbog njegovog mesta rođenja.

Naime, nakon što je naš internacionalac još jednom briljirao u dresu Los Anđeles Galaksija, administrator zvaničnog tviter nalogu kluba želeo je da ga javno pohvali putem ove društvene mreže.

I, tom prilikom izazvao revolt određenog broja ljudi na Balkanu.

Joveljić je rođen u Bijeljini koja se teritorijalno nalazi u Bosni i Hercegovini - entitet Republika Srpska, ali Amerikanci su pomenuto mesto preselili direktno u Srbiju, što je izazvalo burnu reakciju naših suseda. 

Tvit Los Anđeles Galaksija munjevito je ukonjen zbog greške i lavine negativnih komentara koji su se nizali ispod njega, ali dokaz o tome da su Bijeljinu pripojili našoj državi je ostao zabeležen. 

AMERIKANCI PRIPOJILI BIJELJINU SRBIJI Region bruji o reakciji bivšeg fudbalera Zvezde, navijači iz Bosne kipte od besa

Printscreen

 

 

LA Galaksi je želeo da pokaže kakav je put Joveljić prešao u karijeri i kako je stigao do Los Anđelesa. Uradili su Amerikacni to pomalo nespretno i našli se na meti žestokih kritika.

A, one su dostigle usijanje kada je i sam fudbaler reagovao na ovu objavu kluba. Joveljić je napisao da mu se sviđa tekst iz tvita, što je izazvalo još više komentara.

Navijači iz Bosne i Hercegovine objašnjavali su mu gde se nalazi Bijeljina u kojoj je rođen, a bilo je i mnogo onih koji su stavljali zastavu BiH.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading