SPEKTAKULARAN DERBI U LONDONU Kejn "ukrao" bod Čelsiju u šestom minutu sudijske nadoknade (FOTO/VIDEO)
Foto: AP Photo/Ian Walton

Krenulo je vrlo dobro po ekipu Tomasa Tuhela, već u 19. minutu njegov tim je poveo, posle odlične akcije dva ovosezonska pojačanja. U ulozi asistenta bio je skupo plaćeni Kukurelja, egzekutor Kulibali.

Mogao je tri minuta kasnije Totenhem do izjednačenja, ali je udarac Sasenjona Medni fantastično odbranio. Istakao se golman Čelsija i na startu drugog poluvremena, tada je Son šutirao, a Mendi još jednom odličnom intervencijom spasao svoj tim. 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Mogao je napokon da pogodi i Hari Kejn, ali u 62. minutu najbolji strelac Totenhema je bio neprecizan, iz vrlo dobre pozicije. Ipak, gosti su inicijativu krunisali izjednačenjem u 68. minutu, Dejvis je dodao do Hojbjerga, a Danac je napokon savladao Mendija. 

TUČA IZMEĐU TUHELA I KONTEA Temperamentni Italijan se nije povukao, došlo do ozbiljnog sukoba (FOTO/VIDEO)

I umesto da nastave u istom ritmu, gosti su prepustili inicijativu Čelsiju, koji je to znao da kazni. Šansa Haverca iz 75. minuta bila je samo najava onoga što će se dogoditi dva minuta kasnije. Naime, Nemac je posle centaršuta Džejmsa šutirao zamalo pored gola Ljorisa. 

Ipak, u 77. minutu Sterling je odlično uposlio Džejmsa, koji je doneo erupciju oduševljenja domaćih navijača na ispunjenom “Stamford bridžu”. I kad su se domaći spremali za slavlje, Totenhem je u šestom minutu nadoknade izjednačio, posle odlično izvedenog kornera Kejn je nadvisio odbranu domaćina i glavom savladao Mendija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading