RONALDU ODBRUSILI "NE" Njegov predlog razbesneo čelnike dva italijanska kluba
AP Photo/Ian Walton

Kristijana Ronalda niko neće! Mančester junajted je u rasulu, na startu sezone poražen je od Brajtona i Brentforda, a Portugalac traži način da pobegne.

Njegov agent Žorž Mendeš ponudio je Interu i Milanu portugalskog fudbalera i dobio je "NE" kao odgovor. Informaciju je preneo ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport".

Dva italijanska velikana samo su još jedni u nizu klubova koji su odbili šansu da ga angažuju. Početkom prelaznog roka spominjali su se Bajern i Čelsi, ali do dogovora nije došlo. Potom je Kristijano imao i predlog koji je razbesneo čelnike kluba.

Da stvari budu gore Ronaldo je propustio pripreme sa klubom zbog "privatnih razloga", potom je protiv Brajtona ušao sa klupe, pa je okršaj sa Brentfordom počeo u startnoj postavi i onda je imao sukob sa trenerom Erikom ten Hagom.

Situacija na "Old Trafordu" sve je gora. Čak je i bivši fudbaler Geri Nevil žestoko opleo po nekadašnjem klubu. Pojačanja su neophodna, mada je sve manji broj igrača koji želi da dođe u klub. Navodno je jedna od glavnih meta Sergej Milinković-Savić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading