STIŽU PARE U HUMSKU Polufinalista Lige šampiona dovodi Sadika, Partizan će odlično profitirati
Profimedia

Otkako je Umar Sadik otišao iz Partizana, bilo je samo pitanje kada će ga Almerija unovčiti za mnogo veću cifru. Nigerijac je u Španiji pružio odlične partije i veoma brzo je privukao pažnju velikog broja evropskih klubova, no, čini se da je i ova saga oko njegovog transfera došla kraju.

Kako tvrdi renomirani sportski novinar, Fabricio Romano, Viljareal će već u toku ovog dana pokušati da završi sve sa Almerijom i u svoje redove dovede upravo Umara Sadika, dok cifra još nije poznata, iako fudbaler ima izlaznu klauzulu od 60.000.000 evra. 

Naravno, sigurno je da Viljareal neće izdvojiti toliku svotu novca, no ipak, očekuje se dobra zarada Almerije u ovom slučaju. 

STANKOVIĆ O SLABIJOJ FORMI KATAIJA Sale kod mene ima dva života, ne dva kredita

Osim Almerije, dobro će zaraditi i Partizan koji ima pravo na 40 odsto od transfera ovog fudbalera, što je i sam Miloš Vazura istakao kada je Sadik prodat u Španiju.

- Partizanu pripada 40 odsto od Sadikovog narednog transfera. S tim da čelnici Almerije mogu da otkupe 30 odsto za 3.000.000 evra, tako da bi nama ostalo deset procenata. Međutim, postoji i rok do kada to mogu da urade, a on ističe uskoro – rekao je generalni direktor Miloš Vazura

U svakom slučaju, Partizan može biti zadovoljan učinjenim i može strpljivo sačekati da nekoliko miliona "legne" na račun kluba u narednom periodu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading