RONALDO OTVORIO SVOJ PETI HOTEL Ima bazen na krovu, 174 luksuzne sobe, a Kristijano hvali njegovu zdravu hranu (VIDEO)
Printscreen/Instagram

Kristijano Ronaldo traži način da napusti Mančester junajted i za to vreme zarađuje novac na druge načine. Nedavno je otvorio svoj peti hotel i to u Marakešu (Maroko).

Portugalski fudbaler već ima nekoliko hotela otvorenih u Lisabonu, Madridu, Njujorku, rodnoj Maderi i sada i u Maroku. Svi oni nose isto ime, "Pestana CR7". Sada su se pojavili i snimci iz tog hotela.

"U njemu imate sve, čak i bazen na krovu. Vrhunski je opremljen, ima 174 luksuzne sobe. Tu je i spa centar, teretana, postoji mogućnost i iznajmljivanja biznis centra z organizaciju sastanka. Pogled je prelep, pošto se vide Atlas planine. Cene nisu jeftine, prenoćište košta od 158 do 372 funti", pišu britanski mediji.

Gosti njegovog hotela mogu da naruče razne specijalitete, a Ronaldo  preporučuje njegovu specifičnu i zdravu ishranu. To je navodno i najtraženije u restoranu u Marakešu.

- Kada sam otvorio prvi hotel 2016. godine ambicija je bila da stvorim internacionalni brend. Posle tog hotela u Maderi otvoreni su hoteli u Lisabonu, Madridu i Njujorku. Ovaj hotel u Marakešu za mene ima poseban značaj. Osećam posebnu vezu sa ovim gradom - rekao je Kristijano.

Nova sezona u Premijer ligi za Ronalda nije počela kako se nadao. Erik Ten Hag ga je poslao na klupu, protiv Brajtona je ušao u igru tek u drugom poluvremenu, a njegov tim je izgubio taj meč. "Crvene đavole" večeras očekuje duel sa Brentfordom, a spekuliše se da će Portugalac biti u startnoj postavi za taj okršaj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading