ILIEV U RAZGOVORU ZA ITALIJANE Želim da radim van Srbije, možda i u Italiji
A.V.

-Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije. Nikad se ne zna, igrao sam tamo (u Italiji) tri godine, svašta može da se desi - izjavio je Iliev za Tuto Juve.

Doskorašni sportski operativac beogradskih crno-belih poručio je da bi napadač Juventusa Dušan Vlahović mogao da postigne i do 30 golova u Seriji A jer će mu podrška biti saigrač iz reprezentacije Srbije i novi član "stare dame" Filip Kostić, kao i Argentinac Anhel di Marija.

"GROBARI" NA NOGAMA Još jedan povratnik u Humskoj: Savo Milošević dovodi miljenika navijača?


-U stanju je da postigne između 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moći ponovo da neslavno završi trku za titulu i baš će Vlahović biti među protagonistima lova na Skudeto - izjavio je Iliev i dodao:

-Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni su za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija - zaključio je Mitrović. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading