NIJE SAMO STOLICA Evo ko je sa klupe odlazio bez "pozdrava"
Vladimir Marković

Crno-beli će opstanak u Evropi tražiti protiv Hamruna sa Malte u dvomeču plej-ofa Lige konferencija (18. avgusta u Humskoj i 25. avgusta na Malti), a iza Stolice su ostali minus od sedam bodova u odnosu na lidera Crvenu zvezdu u Superligi, 450 minuta fudbala bez pobede i jedan jedini trijumf pre više od mesec dana na startu šampionata protiv Javora (4:0).

Međutim, bivši trener Partizana nije prvi, a verovatno ni poslednji koji je na neobičan način napustio funkciju.

Juna 2003. godine fudbalska reprzentacija Srbije i Crne Gore poražena je od Azerbejdžana u Bakuu sa 2:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a tadašnji selektor Dejan Savićević napustio je teren posle drugog gola domaćina i pre kraja meča, a medijima je ispred svlačionice rekao: "Sve je gotovo, podnosim ostavku".

SKAMENJENI Pogled na lica čelnika Partizana sve govori, ne znaju šta ih je snašlo (FOTO)


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore tada je bio Dragan Stojković Piksi, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Četiri godine kasnije, Piksija je sačekala slična situacija, ovoga puta kao predsednika Crvene zvezde.

OGLASIO SE Tomović otkrio zašto je napravio skandal u Humskoj

Tadašnji trener crveno-belih Duško Bajević napustio je teren u 72. minutu meča u kom je Crvena zvezda poražena od Vojvodine sa 3:0.

S tribina Marakane začulo se: "Bajeviću, odlazi", a iskusni strateg je to doslovno i učinio.

"Uradio sam ono što su navijači tražili od mene, a tražili su da odem. Ispunio sam njihovu želju. Smatram da navijače treba poštovati, uvek sam se tako ponašao", izjavio je tada Bajević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading