JUNAJTED BAŠ NISKO PAO Ucenjuje ga ko kako želi, majka igrača "vuče klub za nos": Traži veću platu za sina
Profimedia

Mančester junajted dugo nije ovako nisko pao! Engleski velikan je u ogromnom haosu na početku nove sezone i ne samo zbog toga što su u prvom kolu Premijer lige izgubili od Brajtona.

Ne, tome pomažu i činjenice da pet godina nisu osvojili trofej, a sada ih i na tržištu transfera ucenjuju ko kako poželi. Kao recimo majka Adrijena Rabioa, koja za svog sina traži platu na "Old Trafordu" veću od 7.000.000 evra godišnje!

Junajted je panično počeo da traži pojačanje jer do sada nisu odradili dobar posao u snaženju igračkog kadra. Erik ten Hag je jako brzo ostavljen na cedilu, pa je počelo da se spekuliše o Marku Arnautoviću i Adrijenu Rabiou.

No, iako je Srbin koji nastupa za Austriju otpao iz te priče, za Rabioa se pričalo da su Mančester junajted i Juventus dogovorili transfer vredan 18.000.000 evra. Ali sada u svemu tome "zateže" Veronik Rabio, majka i agent ovog fudbalera!

Kako piše italijanski "Sportmediaset", pregovori oko igračevih uslova su "zapeli" i to zato što Veronik zahteva da njen sin u Junajtedu mora da dobije veću platu nego što ima u Juventusu. A ona iznosi trenutno 7.000.000 evra.

Naravno, Juventus baš zbog te plate i slabih igara francuskog veziste želi da ga se reši i Junajted im je došao u pravi čas da ih spasi. Ipak, sada Rabioova majka ponovo pravi probleme, pošto je poznata kao teška osoba za pregovore.

Izgleda da Junajted ovih dana svako može da "vuče za nos"...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading