KARLO ANČELOTI GA OTPISAO Burno reagovao zbog bezobrazluka jednog igrača: Na njega nikada više neće računati (FOTO/VIDEO)
Tanjug/Ap

Real Madrid i Ajntraht Frankfurt sastaju se večeras u Helsinkiju u okviru UEFA Superkupa (21.00), a već sada možemo da "pogodimo" na kog to fudbalera Karlo Ančeloti sigurno neće računati.  U prilog tome svedoči i snimak sa poslednjeg treninga igrača "kraljevskog kluba" u Finskoj.

Pomalo zaboravljeni Dani Sebaljos imao je i dobre trenutke u šampionu Evrope prošle sezone, međutim najveći problem sa njim je što je nekonstantan i pitanje je koliko će još biti igrač Real Madrida.

KARLO ANČELOTI GA OTPISAO Burno reagovao zbog bezobrazluka jednog igrača: Na njega nikada više neće računati (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Tviter

 

Ančeloti je burno reagovao jer je bio nezadovoljan govorom tela Danija Sebaljosa, i uopšte njegovim zalaganjem na treningu, pa je napravio potez koji ne viđamo često kod njega.

Poručio je Sebaljosu da napusti trening, a Španac ga je poslušao. Sklonio se od centra dešavanja i seo na loptu, odmahujući glavom u neverici šta mu se ponovo dogodilo. Bio je prilično isfrustriran zbog cele situacije, pa je čak kasnije i ispucavao loptu, dok su njegovi saigrači trenirali u krugu.

Sebaljosu su saigrači dobacivali, posebno Dani Karvahal, a vezni fudbaler je odmahivao glavom, kao da je svestan da je precrtan u ovom klubu.

Nekada veliki talenat španskog fudbala je u Real Madridu od 2017. godine, ali je do sada odigrao samo 74 utakmice za prvi tim. Čak dve sezone proveo je na pozajmici u Arsenalu, ali oni nisu želeli da otkupe ugovor na kraju i sada je ponovo u limbu, koji nikako da se reši.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading