OPTUŽEN ZA DESET SEKSUALNIH ZLOČINA Mendi pred sudom tvrdi da je nevin
EPA/ Shaun Botterill

Pred sudom se konačno pojavio i Bendžamin Mendi, defanzivac Mančester sitija koji je optužen za čak deset seksualnih zločina! Dugo se odmotavalo klupko Mendijevih nepočinstava, a na kraju mu se sudi za osam silovanja, jedan pokušaj silovanja i jedan slučaj seksualnog napada.

Levi bek koji je već dugo suspendovan i ne igra za Siti od početka prošle sezone kada su krenuli da isplivavaju dokazi protiv njega izjasnio se kao nevin po svim tačkama optužnice. 

Svi napadi i silovanja desili su se u njegovoj kući u Češiru između oktobra 2018. i avgusta 2021. godine, a sada sledi suočavanje Mendija sa njegovim žrtvama i njihova svedoćenja. 

Za sada Mendi nije uhapšen, njemu je oduzet pasoš i bio je u kućnom pritvoru. Nije smeo da dolazi u kontakt ni sa jednom od žena koje su ga optužile za napad ili silovanje, a sada se čeka presuda za njega. 

Nekadapšnji reprezentativac Francuske je svojevremeno plaćen 57.500.000 evra i bio je najskuplji defanzivac u istoriji u tom momentu, a u karijeri je osvojio tri titule u Premijer ligi sa "građanima" i jedan pehar osvajača prvenstva Francuske sa Monakom.

Kako stvari stoje, sada će fudbalski teren zameniti zatvorskom ćelijom...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading