PSV, Dinamo Zagreb i Blekpul se bore za najveće kvote na svetu
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Posle dana sa "tankom" ponudom, došlo je vreme za bogatiji meni. Danas se sumira 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

Jedna od njih je na slavlje PSV-a protiv Monaka (ovaj duel možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com ukoliko se besplatno registrujete), a Mozzart daje najjači koeficijent na planeti i na trijumf Dinama iz Zagreba protiv Ludogoreca, odnosno na trijumf Blekpula nad Berouom u prvom kolu engleskog Liga kupa.

PSV - MONAKO (UTORAK, 20.30), KEC 2,40

PSV je ostvario prihvatljiv rezultat na gostovanju Monaku u prvom susretu treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona sa Monakom, koji mu ostavlja dobre šanse da se plasira u plej-of. Filipsovci su pokazali karakter i potrudili se da ni u čemu ne popuste Kneževima. Crveno-beli su dobro počeli šampionat Holandije, gde su na svom terenu savladali Emen sa 4:1. Vredi pomenuti i pobedu nad Ajaksom u Superkupu Holandije (5:3). Trećeplasirani klub francuske Lige 1 iz prošle sezone uspešno je startovao u prvenstvu, pobedivši u gostima Strazbur sa 2:1. Monako je igrao veoma sigurno u napadu i stvarao šanse u serijama, za razliku od meča sa PSV-om.

DINAMO ZAGREB - LUDOGOREC (UTORAK, 20.00), KEC 1,80

Dinamo Zagreb je, savladavši Ludogorec u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (2:1), produžio niz bez poraza i ostvario dobar rezultat pred večerašnji revanš. Paralelno sa kvalifikacijama za najkvalitetnije kontinentalno takmičenje Modri igraju i na domaćem prvenstvu, gde su u četiri meča ostvarili tri pobede i remi. Ali za Ludogorec poraz od Dinama u prvom meču nije bio prvi. Činjenica je da su Bugari već izgubili u prethodnom kolu kvalifikacija od Šamroka (takođe 1:2). Međutim, onda je velika pobeda sa 3:0 u prvom meču bila dovoljna za prolaz u narednu fazu. Orlovi su počeli da igraju i u domaćem prvenstvu. Tamo skoro sve pobeđuju, sa deset bodova iz četiri susreta.

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

 

BLEKPUL - BEROU (UTORAK, 20.45), KEC 1,50

Sudar drugoligaša sa četvrtoligašem u prvom kolu Liga kupa Engleske. Domaći Blekpul bi po kvalitetu da prođe prvu prepreku, kao i zbog višeg pedigrea, ali to možda neće biti tako jednostavno. Domaćini su nadaleko viđeni kao neosporni favoriti, ali nisu nepobedivi. Blekpul je izgubio Čempionšip otvorio sa pobedom i porazom, a u proteklom sudaru nije uspeo da zatrese mrežu. S druge strane, Berou je proizveo neke kvalitetne partije. Veoma je efikasan na otvaranju Lige 2 sa po tri data gola na dva duela. Oba puta je slavio i u dobrom je raspoloženju pred duel.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading