RENESANSA LUKE JOVIĆA Ako se po jutru dan poznaje biće ovo njegova sezona
Printscreen

Srpskom fudbaleru Luki Joviću karijera je nakon prelaska u Real Madrid krenula silaznom putanjom. Ipak, preporod bi mogao da doživi u dresu Fjorentine. 

Ako se po jutru dan poznaje mogla bi ovo da bude njegova sezona. Zablistao je Jović na prijateljskim utakmicama i najavio povratak u formu.

Jović je odigrao pet pripremnih mečeva u dresu "viole" i postigao je osam golova, uz jednu asistenciju i na najbolji mogući način ulazi u takmičarsku godinu.

 

 

Pozitivno o Joviću pričao je jedan od najboljih igrača ekipe, levi bek Kristijan Biragi.

- Luka je sjajan fudbaler, odlično se integrisao u ekipu. Normalno je da napadač hoće uvek da postigne gol, a naš cilj je da ga vratimo da bude onaj pravi Jović - rekao je Biragi.

Jović je 2019. prešao u Real Madrid u transferu vrednom 60.000.000 evra, ali za dve sezone nije uspeo da se nametne, što zbog povreda, što zbog nekih svojih grešaka i napustio je "kraljevski klub".

 

 

Najpre se pojavila informacija da će ići na pozajmicu u Fjorentinu, međutim, klub iz Firence uspeo je da otkupi ugovor srpskog napadača i da dogovori sa njim dvogodišnju saradnju.

Ako je suditi po prijateljskim utakmicama Jović je doneo pravu odluku, pa se nadamo da bi mogao da se vrati u staru formu i tokom sezone.

Lako može da se desi da ova sezona bude presudna u njegovoj karijeri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading