SPREMA SE ŠOKANTAN TRANSFER NA ,,OLD TRAFORDU" Arnautović menja Ronalda u Mančester junajtedu?
EPA/SIMONE ARVEDA

Kristijano Ronaldo više neće igrati sa Nemanjom Matićem koji je Mančester zamenio za Rim, ali bi Srbin mogao da ga zemeni na "Old Trafordu"!

Kako prenosi "Gardijan" Mančester junajted je spremio ponudu od 12.000.000 evra za fudbalera Marka Arnautovića! On je u Premijer ligi nastupao za Stouk i Vest Hem gde je postigao 43 gola u šest sezona koliko je igrao u elitnom engleskom takmičenju.  

Kristijano radi sve kako bi otišao iz tima Erika Ten Haga, a holandski stručnjak osim njega u svom timu samo Entonija Marsijala vidi kao klasičnog napadača. Mejson Grinvud je suspendovan na neodređeno i ako ode Portugalac spremni su u Mančesteru da Siniši Mihajloviću i Bolonji isplate ozbiljan novac za iskusnog napadača.

On je u Bolonju stigao prošle sezone iz Šangaja i u Seriji A je postigao 14 golova na 33 meča pod vođstvom Siniše Mihajlovića, a nakon isteka ugovora sa Kinezima pominjao se kao velika želja Crvene zvezde. Srbin rođen u Austriji nije krio da navija za crveno-bele, ali je istakao da još uvek želi da igra u nekoj od najboljih liga u Evropi.

Sada bi kada se tome niko nije nadao mogao da potpiše za još jednog velikana evropskog fudbala pošto je već igrao za Inter u jednom delu svoje karijere. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading