DOBRO SMO DOK MITROVIĆ DAJE GOLOVE Kapiten Fulama izjavio da je Aleksnadar Mitrović "prava životinja" na terenu
AP Photo/Ian Walton

Kapiten Fulama na utakmici prvog kola Premijer lige protiv fudbalera Liverpula, Amerikanac Tim Rim, izjavio je da je srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović "prava životinja" i da će londonski klub biti dobro sve dok Srbin postiže golove.

Mitrović je bio dvostruki strelac u remiju Fulama protiv Liverpula (2:2), a u pojedinim momentima meča poigravao se sa odbranom viceprvaka Evrope i Engleske.

- Kada mu je dan, on je prava životinja i pokazao je to ponovo danas. Dokle god Mitrović postiže golove, mi ćemo biti na dobrom mestu - izjavio je štoper Fulama, a preneo Dejli mejl.

Amerikanac je istakao da Fulam više neće biti takozvani ''''jo-jo klub'''' koji godinama unazad ispada iz Premijer lige i vraća se u nju.

- To je na medijima da diskutuju. Mi znamo gde želimo da budemo, mi znamo gde su nam srca, mi znamo gde su nam umovi i na kraju, znamo šta treba da uradimo da bismo bili ovde - rekao je Rim i dodao da je bod protiv prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona ogroman podstrek za tim Fulama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading