IGRAČI ČELSIJA POSTALI SUJEVERNI? Tomas Tuhel objasnio zašto svi fudbaleri od ovog broja beže
EPA/ ANDREW YATES

Broj devet je uklet u Čelsiju, niko ga ne želi. Potvrdio je to i trener Tomas Tuhel.

Igrači su sujeverni, znaju za istoriju "devetke" i kako su prošli Romelu Lukaku, Fernando Tores, Radamel Falkao, Alvaro Morata, Gonzalo Iguain... Zato svi od toga beže, čak ni Rahim Sterling nije želeo taj broj, već je uzeo 17.

IGRAČI ČELSIJA POSTALI SUJEVERNI? Tomas Tuhel objasnio zašto svi fudbaleri od ovog broja beže

EPA/ ANATOLY MALTSEV

 

- Igrači mi kažu da je taj broj uklet. Broj je slobodan zbog toga, ne iz nekog taktičkog razloga ili novog pojačanja. U svlačionici niko neće 'devetku'. Malo me to iznenadilo, jer obično taj broj svi hoće, ali ovde niko ne želi ni da mu priđe -rekao je Tuhel.

Nije nemački trener želeo ništa da forsira, pa su tako od brojeva slobodni 2, 4, 9, 15...

- Rekli su mi već za istoriju tog broja. I ja sam malo sujeveran, tako da razumem igrače u potpunosti. Što se tiče novih pojačanja od Sterlinga očekujem da bi mogao mnogo da nam pomogne. Aspilikueta i Čaloba pokrivaju istu poziciji u odbrani kad igramo sa tri štopera, Kukurelja igra levo u tom triling, kao i Kulibali. Tu je i Silva koji nije tako mlad, možda dovedemo još nekog štopera - zaključio je on.

Poslednje pojačanje Čelsija je Kukurelja koji je plaćen 72 miliona evra, a novu sezonu ekipa počinje gostovanjem na "Gudisonu" protiv Evertona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading