VAJNALDUM ZAOKRUŽUJE SPISAK ZVUČNIH TRANSFERA "VUČICE" Pojačao ekipu Žozea Murinja: Potpisano je (VIDEO)
EPA-EFE/Piroschka Van De Wouw

Holandski vezista Žoržinio "Đini" Vajnaldum (31) prešao je u Romu. Posle pet godina u Liverpulu i prošle sezone u Pari Sen Žermenu, on je pojačao ekipu Žozea Murinja, kao još jedno zvučno pojačanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AS Roma (@officialasroma)

Ovog leta u Romu su stigli i naš Nemanja Matić iz Mančester junajteda, kao i Paulo Dibala iz Juventusa. Vajnaldum će zaokružiti spisak zvučnih transfera "vučice", mada je prethodnih dana nagoveštavano da bi u tim mogao da dođe i centarfor Andrea Beloti, koji je slobodan posle odlaska iz Torina.

Pogledajte kako je Roma predstavila Vajnalduma, nekadašnjeg đaka Fejnorda, koji se afirmisao i u PSV Ajndhovenu i u Njukaslu.

"Zaista je dobar osećaj postati igrač Rome. Svi sa kojima sam razgovarao govorili su mi sjajne stvari o klubu i navijačima. Roma je od starta jasno pokazala koliko me želi i to je dokazala i velikim uloženim trudom u moj transfer. To uvek daje igraču veliko samopozudanje i veru u sebe. Dobio sam sjajan prijem od navijača, na društvenim mrežama i svuda. Sve je fantastično", rekao je Holanđanin. "Obećavam da ću dati 100 odsto i da ću pomoći ekipi da ostvari sve ambicije", dodao je novi igrač aktuelnog osvajača Konferencijske lige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading